Pahile Pahil Chhathi Maiya Lyrics by Sharda Sinha

Pahile Pahil Chhathi Maiya Lyrics is a latest released Bhojpuri song from the movie Album, sung by Sharda Sinha and its music is composed by Aditya Dev and the song is written by Hriday Narayan Jha, released by Worldwide Records Bhojpuri featuring Sharda Sinha directed by Album. This song is released on 11/04/2016 and streaming platforms are Gaana, Itunes, Amazon, Wynk, Jiosavan.

Pahile Pahil Chhathi Maiya Lyrics Details: –

Song: Pahile Pahil Chhathi Maiya

Duration: 7:00

Singer: Sharda Sinha

Music: Aditya Dev

Lyrics: Hriday Narayan Jha

Starring: Sharda Sinha

Album: Album

Company: Worldwide Records Bhojpuri

Pahile Pahil Chhathi Maiya Lyrics In English

Pahile pahile hum kaini 🙏
Chhathi maiya vrat tohar
Chhathi maiya vrat tohar 🌺
Kariha kshama chhathi maiya
Bhool chuk galati hamar 🍎
Bhool chuk galati hamar 🛐

Godi ke balakava ke diha 🙏
Chhathi maiya mamata dular
Chhathi maiya mamata dular 🌺
Piya ke sanaihiya banaiha
Maiya diha sukh-saar 🍎
Maiya diha sukh-saar 🛐

Nariyar kerava ghoudava 🙏
Sajal nadiya kinaar
Sajal nadiya kinaar 🌺
Suniha araj chhathi maiya
Badhe kul-parivaar 🍎
Badhe kul-parivaar 🛐

Ghat sajavali manohar 🙏
Maiya tor bhagati aapar
Maiya tor bhagati aapar 🌺
Lihien aragiya he maiya
Dihin aashish hajaar 🍎
Dihin aashish hajaar 🛐

Pahile pahile hum kaini 🙏
Chhathi maiya vrat tohar
Chhathi maiya vrat tohar 🌺
Kariha kshama chhathi maiya
Bhool chuk galati hamar 🍎
Bhool chuk galati hamar
Bhool chuk galati hamar 🛐

Pahile Pahil Chhathi Maiya Lyrics in Hindi

पहिले पहिले हम कईनी 🙏
छठी मईया व्रत तोहार
छठी मईया व्रत तोहार 🌺
करिह क्षमा छठी मईया
भूल चुक गली हमार 🍎
भूल चुक गली हमार 🛐

गोदी के बलकवा के दिह 🙏
छठी मईया ममता दुलार
छठी मईया ममता दुलार 🌺
पिया के सनेहिया बनहिय
मईया दिह सुख सार 🍎
मईया दिह सुख सार 🛐

नारियर केरवा घोउदवा 🙏
साजल नदिया किनार
साजल नदिया किनार 🌺
सुनिह अरज छठी मईया
बढ़े कुल परिवार 🍎
बढ़े कुल परिवार 🛐

घाट सजावाली मनोहर 🙏
मईया तोर भगति आपार
मईया तोर भगति आपार 🌺
लिहिएं अरगिया हे मईया
दिहीं आशीष हजार 🍎
दिहीं आशीष हजार 🛐

पहिले पहिले हम कईनी 🙏
छठी मईया व्रत तोहार
छठी मईया व्रत तोहार 🌺
करिह क्षमा छठी मैया
भूल चुक गली हमार 🍎
भूल चुक गली हमार
भूल चुक गली हमार 🛐

 

निष्कर्ष

pahile pahil chhathi maiya lyrics यह भक्ति पूर्ण गाना सूर्य देव और छठी मैया को समर्पित है, इस गाने के माध्यम से भक्त छठ पूजा के दौरान होने वाली गलतियों के लिए क्षमा मांगते है । इस गीत के माध्यम से छठ पूजा की रीति रिवाज, सारी तैयारी करना, और नदी के किनारे पूजा करने का वर्णन है ।

भक्त छठी मैया से गहरे प्रेम और भक्ति को अभिव्यक्त करते है, अपने परिवार के कल्याण और समृद्धि के लिए उनसे आशीर्वाद मांगते है । यह गाना छठ पूजा के महत्व को उजगर करता है, जो भक्तों के जीवन मे खुसियाँ और पूर्णता लाने मे मदद करता है ।

Pahile Pahil Chhathi Maiya Video